“Haber Özel”in büyük başarısı !

“Haber Özel”in büyük başarısı !

Araştırmacı televizyon gazateciliği programı “Haber Özel” gündem üstüne gündem yaratıyor..

2000 Yılında yayın hayatına başlayan Türkiye’nin tek Araştırmacı Televizyon Gazateciliği programı HABER ÖZEL, 2005-2006 sezonunda gündem üzerine gündem yarattı. 6 yıldan beri titizlikle araştırdığı konuları kamuoyuna duyuran, Genel Yönetmenliğini Ertan Turhan’ın, editörlüğünü ve sunuculuğunu Gökhan Bektaş’ın yaptığı HABER ÖZEL, son aylarda büyük atağa kalkarak aynı formatta program yapan rakiplerini geride bıraktı.

GENEL YÖNETMEN ERTAN TURHAN
EDİTÖR ve SUNUCU GÖKHAN BEKTAŞ BAŞARISI


Soluk almadan arka arkaya haber bombalarını patlatan HABER ÖZEL’in arkasında çok tecrübeli bir ekip var. 1992 yılından bu yana haber programcılğında önemli bir yer edinen Genel Yönetmen ERTAN TURHAN ile Editör GÖKHAN BEKTAŞ ve aynı dönem birlikte çalıştıkları tecrübeli ekipleri ile televizyon haberciliği kulvarında liderliği farkla ele aldılar.

HABER ÖZEL programınının son 5 ayda çıkan haberlerden bazıları;

GÜNDEM:
1- 21 BİN DOLARA SAHTE ÇÜRÜK RAPORU
2- 5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN ANNE-BABASIYLA UYUŞTURUCU HAZIRLAMASI VE SATMASI
3- UĞUR MUMCU SANIĞINA KAYMAKAMLIKTAN FAKİRLİK YARDIMI
4- TUZLA’DAKİ KANSEROJEN VARİLLER

SAĞLIK, HAYVAN HAKLARI VE YOLSUZLUK:
1-ADANA’DA YÜZLERCE EŞEK VE AT KESİMİ
2-ÇAVUŞBAŞI’NDA KÖPEK KATLİMI
3-ÇİFTE PLAKA İLE ARAÇ SATIMI
4-KAÇAK MAZOT MARKETLERDE

SON YILLARIN EN BÜYÜK ÇEVRE FELAKETİNİ
HABER ÖZEL ORTAYA ÇIKARDI


6 yıldır, sayısız haberi ekranlara taşayın HABER ÖZEL, son yılların en büyük çevre felaketini ortaya çıkarmayı başardı. Haber Özel istihbaratı sayesinde Türkiye gündemine bomba gibi düşen KANSEROJEN VARİLLER, çevre felaketinin boyutlarını gözler önüne seriyor.

Genel Yönetmenliğini Ertan Turhan’ın, editörlüğünü ve sunuculuğunu Gökhan Bektaş’ın yaptığı Haber Özel’in durumu Çevre ve Orman Bakanlığı’na iletmesi üzerine, bakanlık il müdürlüğü ve İZAYDAŞ yetkilileri 28 Mart 2006 tarihinde Tuzla’daki Orhanlı köyünde kazım yaptılar. Haber Özel’in büyük bir titizlikle takip ettiği haberin, tahlil sonuçları ortaya çıkana kadar kamuoyuna duyurulmaması için her türlü önlem alındı.

Tahlil sonuçlarının ortaya çıkması üzerine Haber Özel, sorumlu gazetecilik anlayışı ile olayı kamuoyuna duyurdu. Başta Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe olmak üzere bütün yetkililerin büyük çaba ve gayreti sayesinde olay tüm açıklığı ile ortaya çıktı.

Haber Özel, KANSEROJEN VARİL haberinin hiç bilinmeyenlerini araştırmaya devam ediyor.