A Haber gururla sunar: Bunu da yaptılar!

Güncelleme:

A Haber, aynı zamanda otel sahibi olan AK Partş Muğla İl Başkanı Kadem Mete'yi, bu sefer de "il başkanı olduğunu söylemeden" canlı yayına turizmci olarak çıkarttı.

Röportajı yapan muhabir Kadem Mete'yi sade bir turizmci olarak tanıtırken, ekranda Kadem Mete'nin il başkanı kimliği yer almadı ve sadece "turizmci" olarak yazılması dikkat çekti.

Odatv'den Murak Sökdü'nün haberine göre iktidarın bolca övüldüğü yayın sonunda AK Partili Başkan, Turizm Bakanlığı'na seslenmeyi de ihmal etmedi.

Fakat AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gerçeği ortaya çıkardı. Paylaşımda, "İl Başkanımız Kadem Mete A habere covit 19 salgını sonrası Turizm sektörünün olası durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu" ifadelerine yer verildi.

AK Parti Muğla İl Başkanı ve Otel sahibi Kadem Mete A Haber'den hükümete seslenerek, "Kapasitenin %50 azaltırsanız gelirinizde yaklaşık olarak %50 azalacaktır ama giderinizde %50 azalma söz konusu değil. Çünkü sabit giderler söz konusu. Burada da fiyatlarda bir miktar yükselme beklenebilir turizm sektöründe. Bununla alakalı olarak da ümit ediyorum ki birçok esnafa, üreticiye destek veren hükümetimizden turizm konusunda da belki otelcilere ve seyahat acentelerine yönelik ek bir destek de uygulayabilir. Kiracı olanların kira ödemeleri bu konuda düzenlenebilir" diye konuştu.

Seçiniz...