A Haber tartışmasına Nevşin Mengü'de katıldı !

A Haber tartışmasına Nevşin Mengü'de katıldı !
Güncelleme:

A Haber Yurt Haberler Müdür Kerim Ulak'ın sınırda ‘kurşunlar üzerimizden vızır vızır geçiyor’ diyerek yaptığı yayının tartışmalarına gazeteci Nevşin Mengü de katıldı.

Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Muhabirin canı can; kameramanın ki patlıcan mı?" paylaşımında bulundu.

TRT Haber muhabirinin o onlarda Ulak’ın aksine ayakta ve gayet sakin tonda bir yayın yaptığının ortaya çıkması sonrası, A Haber ekibinin izleyiciyi kandırdığı iddiaları sosyal medyada hızla yayılmıştı.

Mengü, Kerim Ulak ve kameramanın olay yerinde çekilmiş bir başka fotoğrafını paylaşarak, A Haber’e aldatıcı yayın yapma göndermesinde bulundu.

A Haber tartışmasına Nevşin Mengü'de katıldı ! - Resim : 1

Nevşin Mengü, “Günlerdir tartışılan meseleye ait bir başka kare. Ahaber, muhabirimizi korumak suç mu diyor. Madem bulundukları yerde vızır vızır mermiler geçiyor, muhabirin canı can; kameramanın ki patlıcan mı? Muhabir tam teçhizat yerlerde, kameran tshirtle çekimde” ifadelerini kullandı.

A Haber tartışmasına Nevşin Mengü'de katıldı ! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

TSK'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı 'Barış Pınarı Hârekatı' devam ederken dün yandaş A Haber Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak'ın sınırdan yaptığı yayın sosyal medyada olay oldu. Ulak'ın başında miğfer ve yere çömelerek yayın yaptığı anlarda TRT muhabirinin rahat bir şekilde ayakta yayın yaptığı anlar tartışma yarattı.

A Haber Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak söz konusu tartışmaya ilişkin açıklama yaparak "TRT ekibi de kendini yere attı. Havan sesiyle birlikte arkadaşlarımız ve benim yaşadığım panik var. Eğilerek yayın yapma gerekçemiz havanlardan korunmak" açıklamasını yapmıştı.