Acun'dan O Ses Yunanistan bombası !

Acun'dan O Ses Yunanistan bombası !

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Yunanistan Başbakanı Çipras ile buluştu ve O Ses Yunanistan'ın yayın haklarını aldığını açıkladı.

O Ses Türkiye ile reyting rekorları kıran ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yarışmanın Yunanistan'daki yayın haklarını da aldığını açıkladı. Ilıcalı, "O Ses Yunanistan"ın hikayesini anlattı.

TV8 Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Brand Week Istanbul’da Marketing Day etkinliğinde“Tutan Formatı Bulmak” sunumuyla sahneye çıktı.

Ilıcalı sunumunda O Ses Yunanistan'ın yayın haklarını aldığını da açıkladı. “Aramızda kalsın bu yaz Hollanda’ya gittim" diyen Acun, Yunanistan'n O Ses'ini nasıl satın aldığını anlattı.

"KRİZ VAR ÖDEYEMEZLER DEDİM ALDIM"

Ilıcalı "Yunanistan The Voice’unu da verin bana dedim. Sana niye verelim, şu an bir kanalda ve 30 share yapıyor dediler. 'Yunanistan krizde ödeyemiyorlardır' dedim. Sonuç olarak önümüzdeki sene Yunanistan The Voice’u yapıyoruz" dedi.

İKİ BAŞBAKAN'LA SELFİE!

Öte yandan Acun Ilıcalı, Yunanistan Başbakanı Çipras'la buluştu. Ilıcalı, Türkiye-Yunanistan dostluk maçı öncesi “Yunanistan Başbakanı Sayın Aleksis Çipras ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile…” notunu düşerek sosyal medyada dikkat çeken bir selfie paylaştı.