Ahmet Çakar: Eğer Fatih Terim gelirse...

Ahmet Çakar: Eğer Fatih Terim gelirse...
Güncelleme:

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'da gündemde olan Fatih Terim konusu için olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Spor yazarı ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray-Fatih Terim flörtü hakkında gündem yaratacak bir iddiada bulundu.

İşte Ahmet Çakar'ın canlı yayında sarf ettiği o sözler...

ŞAMPİYONLUK KAÇARSA...

"Galatasaray yönetiminin 2 yolu var. Tudor ile devam ya da ayrıl. Galatasaray, Fatih Terim dışında şampiyonluğu kaybettiği taktirde fatura kime çıkar."

FATİH TERİM'İ İSTEMEYENLER...

"Bir, Fatih Terim'i yöneticiler istemiyor. İki, üst akıl istemiyor. Üçüncüsü, Fatih Terim ile şampiyon olunursa o yöneticiler bunu kabullenemez."

TERİM KAZANACAK DİYE...

"Yönetimdeki adamların paraları, pulları her şeyi var. Ama tek bir şeyleri eksik; şöhretleri. Fatih Terim gelse bunları yapamayacaklar. Dursun Özbek'in etrafındaki adamları sırf ego niyetiyle, Fatih Terim kazanacak diye Terim'i istemiyorlar."

ÖZBEK, TUDOR'UN ARKASINDA DURDUĞUNU AÇIKLASIN

"Fenerbahçe'nin durumu Galatasaray'dan daha zordu. Fenerbahçe açıklama yaptı ve hocasnın arkasında durduğunu açıkladı. Dursun Özbek de çıksın açıklasın."

YA ARDA TURAN YA FATİH TERİM

"Galatasaray'da Arda Turan'ın gelmesi sona yaklaşmış. Arda Turan mı, Fatih Terim mi? arasında kalmışlar. Bu istihbarat değil analizdir."

İŞ BİTMİŞ!

"Şu an aldığım habere göre, Fatih Terim Perşembe günü imza atıyor. İş bitmiş. Igor Tudor ise ya Salı ya da Çarşamba akşamı ailesiyle birlikte Zagreb uçağına atlar gider. Yanlış anlaşılmasın, Tudor'u severim."

Sabah