Ahmet Çakar'dan Tudor'a olay sözler !

Güncelleme:

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'un Alanyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısındaki üslubuna spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan sert tepki geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Igor Tudor, maç sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Tudor'un üslubuna ve kullandığı vücut diline ise eski hakem Ahmet Çakar'dan çok sert tepki geldi.

TUDOR'UN YAPTIĞI KÜSTAHLIK

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Çakar, 'Bu çok itici, Tudor'a yakışmayacak küstahlıkta bir üsluptur. Bunları kendi adıma hoş karşılamıyorum. Galatasaraylıların da hoş karşılayacağını tahmin etmiyorum. Bu Amerika'nın çok gelişmemiş yerlerinde odun kesen ve daha sonra bara geldiğinde ‘Arkadaşlar hadi bakalım bu akşam biralar benden' diyen kovboy tarzı. Tekrar söylüyorum, bunun çözümü şu: Hafta arası Dursun Bey, Cenk Bey tarafından inanılmaz şekilde ısırılmış, bazı şeyler kendisine dikte ettirilmiş bir teknik adamın basından hırsını alma, beni bağışlasınlar sportif küstahlığıdır bu. “dedi.

BASIN ADAMDAN KAN ALIR

Tudor'un Fatih Terim'in yanında teknik olarak zayıf olduğunu da belirten Çakar, şöyle devam etti: Bu ülkede basınla papaz olan herkes kaybetti. Ne zaman basınla papaz oldu, ne zaman basına ayar vermeye kalktı, sportif anlamda yok oldular. Bak Tudor, dün maç sonrası yapığın basın toplantısı basına ayar, basına fırça, basına hesap sorma toplantıdır. Dünyanın her yerinde basın adamdan mecazi anlamda kan alır.