Ahmet Hakan koronavirüse mi yakalandı ?

Ahmet Hakan koronavirüse mi yakalandı ?
Güncelleme:

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Ankara ziyareti sonrasında yaşadığı koronavirüs belirtilerini kendi köşesinde paylaştı. Hakan'ın "test olmamak" için direndiğini belirttiği satırlar dikkat çekti.

Hürriyet Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programını iptal etmesinin nedenini yazdı.

Bir günlük Ankara ziyareti sonrası vücudunda hissettiği belirtileri yazan Hakan, pozitif çıkmasından korktuğu için test yaptırmadığını söyledi.

Ahmet Hakan, "Korona mı oldum?" başlıklı yazısında yaşadığı deneyimi şöyle aktardı:

Çok “kozmik” bir iş nedeniyle bir günlüğüne arabayla Ankara’ya gidip gelmiştim. Döndüğümde durumum aşağı yukarı şöyleydi:

Kemiklerim sızım sızım sızlıyordu. Sanki sekiz ayrı düğünde “Erik Dalı” oynamış gibi kollarımı kaldıramıyordum. Ne kolları yahu! Kafayı bile kaldıramıyordum. On üç saatlik kişisel gelişim seminerine katılmış gibi zihnimi toparlayamıyordum. Ateşölçerle ateşimi ölçmeye cesaret edemeyecek denli yükselen bir hararet hissediyordum. Öyle yorgundum ki sanki iki kamyon taş taşımıştım... O kadar ki... Tarafsız Bölge’ye bile gidemedim.

Yoksa... Yoksa... Korona mı olmuştum? Ankara’da yükselen korona, bir günlük seyahat sırasında gelip de beni mi bulmuştu? Melih Gökçek bile kendini bir biçimde kurtarırken olan bana mı olmuştu? Gözümün önünden karantinalar geçmeye başladı on dört günlük. Maskesiz saniyelerin, pervasız temasların derin pişmanlığı falan.

Bir telaşla başladım iki dakikada bir ateşimi ölçmeye... Avuç avuç vitaminler almaya... Kendimi battaniyelerle sarmalamaya... Doktor arkadaşım Melih Us’la canlı bağlantılar kurmaya... Ve ertesi sabah... Fena değil gibiydim. İyi gibiydim. İyiye yakındım. Fakat yine de test yaptırmak için çırpınıp durmuyorum. Ya pozitif çıkarsa diye...

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı için...