Ahmet Hakan'dan Nagehan Alçı'ya ''yok artık'' dedirten suçlama

Ahmet Hakan'dan Nagehan Alçı'ya ''yok artık'' dedirten suçlama
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "gereğini yapıyor" dediği Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun, kendisi gibi AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Habertürk yazarı Nagehan Alçı için "Bu saçmalığı AK Parti’nin gizli ajanı olduğu için yapmış olabilir mi" ifadelerini kullandı.

AK Parti iktidarına olan yakınlıklarıyla bilinen Ahmet Hakan Coşkun ve Nagehan Alçı arasında çok konuşulacak bir tartışma başladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Katıldığı canlı yayında "bakın Ahmet Bey gereğini yapıyor" demiş Ahmet Hakan da ertesi günkü yazısında "evet gereğini yapıyorum" ifadelerini kullanmış bu konu uzun süre tartışılmıştı.

Şimdi ise AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen bir başka isim olan Nagehan Alçı ile Ahmet Hakan arasında çok konuşulacak bir tartışma başladı.

Alçı'nın İstanbul Ticaret Odası'ndaki (İTO) seçimler sırasında "Zafer CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun diyebiliriz. Buradan dönüş imkansız. Arada çok büyük fark var. CHP örgütü resmen sandıkları patlattı. İTO'da Şekib Avdagiç yönetimi, yani AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor" gibi ifadeler kullanması Ahmet Hakan'ı harekete geçirdi.

Ahmet Hakan, bugün yayımlanan yazısında yaşananları kısaca özetledikten sonra şunları söyledi: 

"Minicik bir komplo teorim var: Acaba Nagehan, bu saçmalığı sanılanın aksine CHP’ye yaranmak için değil de AK Parti’nin gizli ajanı olduğu için yapmış olabilir mi?

Durup dururken yaptığı yalan paylaşımla CHP’nin İTO’da yaşadığı hezimete dikkat çekmiş oldu ya... O açıdan dedim."

Ahmet Hakan'ın Hürriyet gazetesindeki yazısının tamamı için...