Ahmet Kural'ın öpücüğü çok konuşulacak

Ahmet Kural'ın öpücüğü çok konuşulacak
Güncelleme:

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünü oynadığı "Ailecek Şaşkınız" filminin fragmanı yayınlandı.

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolü paylaştığı 'Ailecek Şaşkınız' filminin fragmanı yayınlandı.

TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona giren 'Ailecek Şaşkınız' filminden ilk görüntüler, 2018’in ilk haftasında sinemaseverlere sürpriz oldu.

Babasının şirketinin başına geçen yeni nesil CEO Ferhat (Ahmet Kural) ile onun vazgeçilmez dostu, Finans Müdürü Gökhan'ın (Murat Cemcir) maceralarını konu eden filmin ilk görüntülerinde; Kural’ın, aşık olduğu kızın babası rolündeki Cengiz Bozkurt’un hayatını kurtarmak için suni teneffüs yaptığı sahneler olay yarattı. 

BEYAZ GİYİMLİ ATLI PRENS

Ahmet Kural, dikkat çeken bu sahneler hakkında, “İlk kez bir sinema filminde öpüşme sahnesinde oynadım. O da Cengiz Bozkurt’la oldu” sözleriyle espri yaptı.

Komedi ve kahkaha dolu ‘Ailecek Şaşkınız’ filminde romantik bir aşığı canlandıran Kural’ın, ilk buluşmada polis memuru Elif’i (Saadet Işıl Aksoy) evden ‘Hırçın Kız’ adlı atıyla alması ise herkesi güldürdü. Kural’ın "Beyaz atlı prensin kapına geldi’ repliğinden sonra ‘Yalnız beyaz at bulamadım, beyaz giyindim. Beyaz virgül, atlı prens. Bence bu da sayılır" sözleri ise modern aşk masalı olarak nitelendirildi