Arda Turan - Berkay konusuna savcılık el attı !

Arda Turan - Berkay konusuna savcılık el attı !
Güncelleme:

Savcılık, şarkıcı Berkay Şahin'in şikayeti üzerine Başakşehirli futbolcu Arda Turan hakkında soruşturma açtı.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın Emirgan'da bir eğlence mekanında şarkıcı Berkayile kavga ederek burnunu kırdığı iddiaları üzerine savcılık soruşturma başlattı.

SAVCILIK ARDA'YI İFADEYE ÇAĞIRABİLİR

Edinilen bilgiye göre, şarkıcı Berkay'ın eşinin şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Olayı araştıran savcılığın önümüzdeki günlerde Arda Turan'ı ifadeye çağırabileceği öğrenildi.

TACİZ İDDİASI SONRASI ORTALIK KARIŞTI

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, ayrı ayrı gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Kavganın sebebi ise Arda'nın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yapması olduğu iddia edildi. Konu sonrası açıklama yapan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı:

"Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."

 

Arda Turan: Berkay enseme dokundu kafayı koydumArda Turan: Berkay enseme dokundu kafayı koydum

 

ARDA TURAN: OLAYDAN SONRAHELALLEŞTİK

Olay sonrası açıklama yapan Arda Turan, "Berkay 'Yarın seninle konuşalım' dedi tamam dedim sonra enseme dokununca kafa attım. Berkay'ın yanına hastaneye gittim yanlış anlaşılma olmuş diyerek helalleştik" dedi. Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan Şahin ise yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın bana ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi. 

İşte Arda Turan'ın tüm vukuatları !İşte Arda Turan'ın tüm vukuatları !

 

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'dan ilk açıklamaArda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'dan ilk açıklama

 

Arda Turan Berkay'ın burnunu kırdı !Arda Turan Berkay'ın burnunu kırdı !