''Askerliğini nerede yaptın Ahmet Hakan''

Güncelleme:

TGRT Haber'de Fuat Uğur ve Cem Küçük, Hürriyet yazarı Ahmet Hakanı'ı yerden yere vurdu.

Gazeteci / yazar Fuat Uğur ve Cem Küçük’ün hazırlayıp sunduğu programda Ahmet Hakan'ın askere gitmemek için dalağını aldırdığı rapor gündeme geldi.

''Milliyetçilik taslıyor bir de. Bu dalaksız; yani askere gitmemek için dalağını aldıran bu adam, milliyetçilik taslıyor. Yapamazsın, sen askerlikten bile kaçmışsın” ifadelerini kullanan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, “Askerlik bir vatan borcudur. Bundan kaçamazsın. Bu hırsızlık gibi birşeydir'' dedi.

CEM KÜÇÜK, “YOZGAT’IN YÜZ KARASI”
Ahmet Hakan için, “Yozgat’ın yüz karası” yakıştırmasını yapan gazeteci Cem Küçük ise, “Bunların gerçek yüzü bu. Bunlar Amerika’ya kurban olurlar, Amerika’ya bayılırlar. Biz yeri gelince eleştiriyoruz” şeklinde konuştu ve Hakan’ı belden aşağı vurmakla suçlayarak, “Son dönemleri artık. Bu rezillikleri ile devam etsinler. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aleyhinde yazan yazarları referans göstermeye devam etsinler” dedi. 

Programda; İlker Başbuğ’un, Ahmet Hakan’a konuk olduğu yayında sorduğu “Siz askerliği nerde yaptınız” sorusuna şaşkın bakışlarla, “Beni mi soruyorsunuz” tepkisi ise gülüşmelere sahne oldu.

Bomba iddia: ''Cem Küçük ve Fuat Uğur tutuklanabilir''Bomba iddia: ''Cem Küçük ve Fuat Uğur tutuklanabilir''

AHMET HAKAN ASKERLİK İÇİN NE DEMİŞTİ ?

Ahmet Hakan askerlik vazifesiyle ilgili daha önce de yaşanan tartışmalarda sessiz kalmamıştı.
Ahmet Hakan daha önce yaptığı açıklamada ''Askerlik yapmak için kendim başvuru yaptım. Askeri sağlık heyeti bana askerliğe elverişsiz raporu verdi'' diyen Hakan yaşadığı süreci şöyle anlattı: ''Açıklamak için epey bir zaman alır ama kısacası askerlik için başvurduğumda beni sağlık raporu için sağlık heyeti kontrolüne soktular. Ardından askerliğe elverişsiz raporu verdiler." demişti.

2 tane sağlık raporu verildiği süreçte trafik kazası geçirdiğini anlatan Hakan, "Bu kaza sonrasında benim dalağım alındı. Bu süreçte şahsıma olmadık hareketler yapıldı. Uydurma durumlar olduğunu dahi söylediler. O aşağılık insanlar Türk basınından defolup gittiler ama halen konuşanlar var" diye konuştu.

İHA