Aziz Yıldırım’dan Vida yalanlaması

 Aziz Yıldırım’dan Vida yalanlaması
Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'in Domagoj Vida ile ilgili ortaya attığı iddialara yanıt verdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’ın anlaşma sağladığı savunma oyuncusu Domagoj Vida ile transfer görüşmesi yaptıkları iddialarını yalanladı.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda sert ifadeler kullanan Yıldırım, “Bu tür tabiri caizse aptalca iddiaların 2 camiayı karşı karşıya getirmek adına ortaya atıldığını düşünmekteyim” dedi.Resmi siteden yayınlanan açıklama şöyle;

“Dün akşam NTV Spor’da yayınlanan bir programda, kulübümüzün, Beşiktaş’ın ilgilendiği iddia edilen Domagoj Vida’nın transferi için sezon başında devreye girdiği ve oyuncu için 4,5 milyon euro gibi bir bonservis ücreti önerdiği iddia edilmiş, ne yazık ki bu iddia bazı internet sitelerinde yer bulmuştur.

Bahse konu oyuncuyla herhangi bir ilgimiz bulunmamakla birlikte, bu tür tabiri caizse aptalca iddiaların 2 camiayı karşı karşıya getirmek adına ortaya atıldığını düşünmekteyim. Söz konusu iddia tamamıyla yalandır.

Kamuoyunu yanlış yönlendiren bu tip yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederim.

Aziz YILDIRIM”

Fenerbahçe'den Vida'ya çılgın teklif !Fenerbahçe'den Vida'ya çılgın teklif !