Başakşehir’den anlamlı ziyaret

Başakşehir’den anlamlı ziyaret
Güncelleme:

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcular, karaciğer ve böbrek yetmezliği tedavisi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Abdullah Avcı ve takımın yıldız oyuncuları Mert Günok ile Mevlüt Erdinç, Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde lösemi, karaciğer ve böbrek yetmezliği tedavisi gören çocukları ziyaret etti.

Bağcılar’daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde gerçekleşen ziyaret öncesinde Medipol Başakşehir’in yıldız futbolcuları Mert Günok ile Mevlüt Erdinç ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, tedavi sürecindeki çocukların sağlık durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldı. Ardından lösemi, karaciğer ve böbrek yetmezliği tedavisi gören çocukları ziyaret eden Avcı ve futbolcular, miniklerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Futbolcular, 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde çocukları mutlu edecek bir etkinliğin parçası olmanın, kendilerini de motive ettiğini dile getirdi. Ziyaret sonrası çocuklar ve futbolcular birlikte izledikleri illüzyon gösterisiyle keyifli dakikalar yaşadı.