Beşiktaş taraftarı Gomez’e neden Eyşan diyor ?

Beşiktaş taraftarı Gomez’e neden Eyşan diyor ?
Güncelleme:

Beşiktaş taraftarı, takımda gol kralı olup sezon sonunda Wolfsburg'a transfer olan Gomez'i bir türlü unutamıyor...

Eyşan, daha önce yayınlanan Ezel dizisinden kurgusal bir karakterdir.Dizinin hikayesine göre Ömer, Cengiz ve Ali çok yakın arkadaşlardı. Eyşan, Ömer’i kendine aşık edip babası ile planladığı soygunda kullanmak istedi. Bu yolda Cengiz ve Ali’yi ikna eden Eyşan, soygundan Ömer’e söz etmedi.

Eyşan, Ali ve Cengiz’in başarıyla tamamladığı kumarhane soygunun ardından suçu Ömer’in üzerine attılar. Yalan ifadelerin ardından suçlu bulunan Ömer, hapishaneden dışarı farklı bir yüz ve kimlik ile Ezel olarak çıktı. Bir mafya babasının da desteği ile eski arkadaşlarından intikam almak isteyen Ezel, eski hayatından ve ailesinden vazgeçse de Eyşan’dan bir türlü vazgeçemedi. Tıpkı Beşiktaş taraftarının Mario Gomez’den vazgeçememesi gibi.

2015-16 sezonu başında Fiorentina’dan kiralık Beşiktaş’a katılan Mario Gomez, 26 gol ile sezonu gol kralı olarak tamamladı. Beşiktaş sezon başında Fiorentina ile anlaşırken, Gomez’in Beşiktaş dışında bir takıma satılması halinde bonservis ücretinin yarısını vermesi üzerine sözleşme imzalamıştı. 

Fiorentina Ağustos 2016’da Mario Gomez’in 1 milyon euro karşılığında Wolfsburg’a transfer olduğunu duyurdu. Piyasa değerinin oldukça altında transfer olan Gomez, Wolfsburg sezon içinde küme düşmeme savaşı vermesine rağmen Beşiktaş’a geri döneceği iddialarını yalanladı. Yeni sezon öncesi forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta, Mario Gomez tekrar gündeme geldi.

Tüm bunların ışığında her gün Mario Gomez’in adı Beşiktaş ile anılıyor, Beşiktaşlılar Gomez’i unutamıyor. Beşiktaş’ı ‘kandırarak’ takımdan ayrılan Gomez’e bu yüzden sosyal medyada Eyşan diye hitap ediliyor.

Goal.com