Bu da Fatih Portakal'ın seçim sonucu tahmini

Bu da Fatih Portakal'ın seçim sonucu tahmini
Güncelleme:

YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla dikkat çeken Fatih Portakal, sosyal medya hesabı üzerinden, AK Parti ve MHP ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

FOX TV'de ana haber bültenini sunarken ani bir kararla emekli olan ve İzmir'e yerleşen Fatih Portakal, Türkiye'nin gündemine dair yayınlarını sürdürüyor.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Portakal, "AKP ve MHP neden kaybedecek biliyor musunuz? Sadece bu 2’si bile yeter: 1- Buharlaşan 128 milyar TL’nin hesabını veremedikleri, 2- Geçmişteki yokluk kuyruklarını hatırlatıp, kuru ekmek kuyruklarına milleti mecbur kıldıkları için..." ifadelerini kullandı.

Bu da Fatih Portakal'ın seçim sonucu tahmini - Resim : 1

Fenerbahçe ile Amedspor taraftarları birbirine girdi Fenerbahçe ile Amedspor taraftarları birbirine girdi Kadıköy'de deprem! UEFA'dan Fenerbahçe'ye çok ağır ceza! Kadıköy'de deprem! UEFA'dan Fenerbahçe'ye çok ağır ceza! İmamoğlu mu, Erdoğan mı, Bayraktar mı, Fidan mı anketinin sonucu açıklandı İmamoğlu mu, Erdoğan mı, Bayraktar mı, Fidan mı anketinin sonucu açıklandı AK Parti fena karışacak: Erdoğan, AK Partili milletvekillerinin üstünü çizdi AK Parti fena karışacak: Erdoğan, AK Partili milletvekillerinin üstünü çizdi Prof. Dr. Naci Görür büyük Marmara Depremi için tahminini açıkladı Prof. Dr. Naci Görür büyük Marmara Depremi için tahminini açıkladı Survivor'a gözyaşları içinde veda eden Zeynep Alkan soluğu bakın nerede aldı Survivor'a gözyaşları içinde veda eden Zeynep Alkan soluğu bakın nerede aldı Prof. Dr. Ahmet Ercan ve Prof. Dr. Naci Görür'den 4,8'lik depremin ardından korkutan uyarı Prof. Dr. Ahmet Ercan ve Prof. Dr. Naci Görür'den 4,8'lik depremin ardından korkutan uyarı Geçen haftayı unutun! Asıl soğuklar bu hafta donduracak! Geçen haftayı unutun! Asıl soğuklar bu hafta donduracak! Bankaların emekli promosyonları 25 bin TL'ye dayandı! Bankaların emekli promosyonları 25 bin TL'ye dayandı! Allah kahretsin: Kadının iple ayaklarını bağladığı köpeği çöpe attığı anlar güvenlik kamerasında! Allah kahretsin: Kadının iple ayaklarını bağladığı köpeği çöpe attığı anlar güvenlik kamerasında!
Hadise kalçasındaki dövmenin ardından sınırları zorlamaya devam ediyor! Hadise kalçasındaki dövmenin ardından sınırları zorlamaya devam ediyor! CHP'li Cemal Enginyurt'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çok konuşulacak iddia CHP'li Cemal Enginyurt'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çok konuşulacak iddia Bir seçim anketinde daha zirvedeki fark eridi Bir seçim anketinde daha zirvedeki fark eridi AK Parti Erdoğan'ın yeniden aday olabileceği bir seçim için ilk kez tarih verdi! AK Parti Erdoğan'ın yeniden aday olabileceği bir seçim için ilk kez tarih verdi! Güzel oyuncu Devrim Özkan, Lucas Torreira'yı çabuk unuttu Güzel oyuncu Devrim Özkan, Lucas Torreira'yı çabuk unuttu Otomobilde hurda araç teşviği bekleyenlere kötü haber! Otomobilde hurda araç teşviği bekleyenlere kötü haber! Sahibinin tasmasız bir şekilde sokağa saldığı Kocaeli'de pitbull ortalığı birbirine kattı Sahibinin tasmasız bir şekilde sokağa saldığı Kocaeli'de pitbull ortalığı birbirine kattı Türkiye'nin Robinson Crusoe'u hastalandı; adaya belediye başkanı sahip çıktı Türkiye'nin Robinson Crusoe'u hastalandı; adaya belediye başkanı sahip çıktı Emniyet'ten ''Allah'ın gönderdiği zat'' operasyonu Emniyet'ten ''Allah'ın gönderdiği zat'' operasyonu Türkiye'den tam 23 yıl sonra başlayan uçuşlarda büyük hüsran Türkiye'den tam 23 yıl sonra başlayan uçuşlarda büyük hüsran