Buket Aydın evinin kapısını Altun ailesine açtı

Buket Aydın evinin kapısını Altun ailesine açtı
Güncelleme:

Kanal D Ana Haber bültenin sunucusu Buket Aydın, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun'a sahip çıktı.

Kanal D Ana Haber bültenin sunucusu Buket Aydın, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun'a sahip çıktı. Aydın, basında çıkan haberlere tepki göstererek Altun’u kendi evine davet etti.

Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun, CHP Üsküdar İlçe Başkanı'nın evlerini fotoğraflarken yakalandığını iddia ederek, Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

“Ben bir anneyim. Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum. Evimin ve ailemin mahremine girerek, çocuklarımın en temel güven duygusunu paramparça ederek ne elde edeceksiniz?! Elde ettiklerinizin hayrını görecek misiniz?! Tarifsiz üzgünüm”

Bu tweete Buket Aydın’dan karşılık geldi. Fatmanur Altun’un tweetini alıntılayan Aydın, Altun Ailesi’ne şu ifadelerle sahip çıktı:

“Bu yazdıklarımın siyaset ile alakası yok. Kocası evde değil; Cumhurbaşkanı ile görevde. Çocukları ile evde tek bir kadın. Bu yapılanı bana kimse açıklayamaz. Kınıyorum! Evde nasıl rahat edecekler şimdi. @fatmanuraltun Fatmanur hanım isterseniz gelin bana kapım sonuna kadar açık.”

Fahrettin Altun, geçen hafta Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait ve Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde yer alan bir araziyi aylık 258 TL’ye kiralamasıyla gündeme gelmişti. Altun’un Kuzguncuk’ta kiraladığı bu araziye yaptırdığı şömine ve çardağın İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılmasına ilişkin habere, jet hızıyla erişim engeli getirilmişti.