Burak Akkul'un sağlık durumuna ilişkin açıklama

Burak Akkul'un sağlık durumuna ilişkin açıklama
Güncelleme:

Seda Akkul, yeni tip koronavirüs tespit edilen 'Çok Gezenti' programının sunucusu eşi Burak Akkul'un sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Seda Akkul, "Burak şimdi daha iyi ve iyileşip yanıma döneceğine inancım tam" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Seda Akkul, Burak dinleniyor ve ateşi kontrol altında. Öksürük devam ediyor. Yorumların hepsini okuyamadım ancak kısaca cevaplamak isterim ki; Londra’dan İstanbul’a geldik ve hemen evimize en yakın özel hastaneye gidip kontrol yaptırdık. Hastaneden evimize geri gönderildik ve iki gün boyunca kimse ile temas kurmadan izole şekilde evimizde bekledik. Ateş yükselmesi ve artan öksürük ile yine aynı hastaneye başvurduk ve oradan şu an bulunduğu hastaneye gitmemiz gerektiği söylendi" ifadesini kullandı.

Akkul, " Burak gözlem altına alındı, ben eve dönüp yine kimse ile temas kurmadan izole şekilde bekledim. Bende semptom yok, Burak’ta yüksek ateş ve öksürük olarak ortaya çıktı semptomlar, şimdi daha iyi ve iyileşip yanıma döneceğine inancım tam. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler" bilgisini paylaştı.