Canlı yayında İzmir Marşı'nı bu yüzden okumuş

Güncelleme:

Hükümete yakın Güneş gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, sosyal medya hesabından neden İzmir Marşı’nı söylediğini açıkladı

Hükümete yakın Güneş gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, yine hükümete yakın Ülke TV kanalında katıldığı canlı yayında İzmir Marşı’nı söylemişti. Güler’in bu hareketi şaşkınlıkla karşılandı ve kendisine yakın isimler tarafından da eleştirildi.

"KILIÇDAROĞLU'NDAN DAHA GÜZEL OKURUM"

Güler, sosyal medya hesabından neden İzmir Marşı’nı söylediğini açıkladı. “Turgay Güler - İzmir Marşı- okudu üzerinden yapılan alçakça saldırılar klasik, bayat ve ucuz bir algı operasyonudur” diyen Güler şöyle devam etti:

“Servis edilen görüntüler bağlamından koparılmış ve önü arkası makaslanmıştır. Ben İzmir Marşı okumadım. Marş okumakla Atatürkçü olunmaz dedim ve eğer öyle ise ben Kılıçdaroğlu 'ndan da bu sahte Atatürkçülerden de daha iyi okurum dedim. Kaldı ki Kemal Bey İzmir Marşını da bilmez dedim. Okuyamaz dedim. Cesareti varsa buyursun gelsin bakalım kim daha güzel okuyacak dedim. Muasır medeniyet marş okumakla değil yol, köprü, İHA, SİHA, yerli otomobil uçak yaparak olur dedim. O ara Prof. Mehmet Çelik bi okusana dedi. Ve sonrası... Hepsi bu…”