Cengiz Semercioğlu, Sisi ve Bahçeli'yi magazin figürü yaptı !

Cengiz Semercioğlu, Sisi ve Bahçeli'yi magazin figürü yaptı !

Ünlüler borsasında inenler çıkanlar listesinde, Bahçeli ve Mısır lideri Sisi ile Tarkan ve Kerem Bursin yanyana.

Yazacak bir şey bulamayan köşe yazarları, özellikle yaz geldiğinde  “İnenler ve Çıkanlar“ listesi yapıp, magazin dünyasının renkli sokaklarına dalarlar.

Bu sefer sıra Hürriyet yazarı Cengiz Semercioglu’ndaydı. Semercioğlu, bugünkü yazısında ünlüler borsasında inenleri-çıkanları yazmış.

Listede kimler yok ki ?

Mısır lideri Sisi’den, MHP Lideri Bahçeli’ye, Tarkan’dan Gülben Ergen’e herkes var. Belli ki, Cengiz Semercioğlu, Hıncal Uluç’un tahtına göz koymuş, her telden çalıyor. Magazin eki Kelebek'te Sisi ve Bahçeli sırıtıyor ama, keyfi bilir…

Kim indi, kim çıktı tercihleri için de diyecek yok. İstediğini seçer. Keyif onun.

Ancak daha düne kadar, jürili yarışmaları, özellikle de Star TV’de yayınlananları yere göğe sığdıramayan Semercioğlu, bu kez TV8’de yayınlanan “Rising Star“ yarışmasını ve jürisini yerin dibine sokmuş.

Yani Semercioğlu’nun Star TV “sevgisi“ ile TV8 "gıcığı“ biraraya gelince, ortaya bu tablo çıkmış.

Üstelik eleştirdiği yarışmanın adını da yanlış olarak “Raising Star“ yazmış. Ve bu yanlışı editörler de düzeltmemiş.

Hatanın daha da kötüsünü, Kerem Bürsin – Serenay Sarıkaya çiftinin birlikte çekilen fotoğraflarını anlatırken yapmış. Sevgili yazarımız, “İlk kez Kelebek'ten Behlül Aydın; Kerem’le Bursin’i layıkıyla görüntüledi“ diyerek isimleri karıştırdı.

Anlaşılan o ki, Cengiz Semercioğlu yazılarını ya sabah mahmurluğu ile yazıyor, ya da Cihangir veya Bodrum gecelerinde yatmadan önce çakır keyif yazıyor.