Charlie Chaplin ve onlarca klasik film Netflix'e geliyor!

Charlie Chaplin ve onlarca klasik film Netflix'e geliyor!
Güncelleme:

Netflix, Chaplin, Truffaut, Resnais, Kieślowski gibi yönetmenlerin filmlerini platformuna eklemeye hazırlanıyor. İlk film, 24 Nisan’da yayınlanacak...

ransa merkezli MK2 Films şirketiyle yeni bir anlaşma imzalayan Netflix, Charlie Chaplin, François Truffaut, Jacques Demy, Alain Resnais, Krzysztof Kieślowski gibi yönetmenlerin klasik filmlerini platformuna ekleyecek. Netflix, anlaşma kapsamında 2020 yılı boyunca MK2 Films’in kataloğundan 50 filmi platformuna dâhil edecek.

Anlaşma, 24 Nisan’da 12 François Truffaut filminin gösterilmesiyle başlayacak. François Truffaut’un Bed and Board, Fahrenheit 451, Confidentially Yours, Jules and Jim, Love on the Run, Shoot the Piano Player, Stolen Kisses, The 400 Blows, The Last Metro, The Soft Skin,The Woman Next Door ve Two English Girls filmleri, 24 Nisan’da Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Ayrıca bu anlaşma çerçevesinde Steve McQueen, Xavier Dolan, Michael Haneke, Emir Kusturica, David Lynch gibi yönetmenlerin filmleri de Netflix’e eklenecek. Anlaşma, Fransızca konuşulan bölgelerde başlayacak.