''Cinsel suçlu'' kocasını televizyon programında yakaladı

''Cinsel suçlu'' kocasını televizyon programında yakaladı
Güncelleme:

Kocasının ‘cinsel suçlu’ olduğunu söyleyen bir kadın, gizli çekilen videodaki görüntüleri görünce yıkıldı.

ABD’de çekim yapan “To Catch a Cheater” (Aldatanı Yakalamak) isimli Youtube kanalında yayımlanan bir videoda, evli bir adamın 16 yaşında olduğunu söyleyen kadınla flört etmeye çalıştığı görüldü. Kocasının cinsel suç sabıkası da olduğunu söyleyen karısı, görüntüleri izleyince şoke oldu.

Gizli çekilen videoda, adamın bir parkta ördekleri beslediği görülüyor. Daha sonra Youtube kanalından bir kadın, adamın yanına giderek komplimanlarda bulunuyor. Önce yaşını gizleyen kadın, daha sonra 16 yaşında olduğunu söyleyerek, adamla görüşmek istediğini belirtiyor. Önce geri çekilerek kadına ailesinin nerede olduğunu ve bir başka kadınla ‘çıkar gibi olduğunu’ söyleyen adam, kadının flörtöz tavırlarına dayanamayarak telefon numarasını istiyor. Kendisine sarılarak ayrılan kadının arkasındaki mikrofonu fark eden adam, daha sonra çekim ekibinin otomobilini yumruklasa da, videoyu karısının izlemesine engel olamıyor.

Adamın karısı görüntüleri izledikten sonra şoke oldu ve kocasını bir yabancı gibi gördüğünü belirtti. 'To Catch a Cheater' isimli Youtube kanalı, ikilinin Kaliforniya’da evlilik danışmanlığına başvurduğunu ifade etti.