CNN Türk'te ünlü ekran yüzü ile yollar ayrıldı

CNN Türk'te ünlü ekran yüzü ile yollar ayrıldı
Güncelleme:

CNN Türk'te uzun yıllardır görev alan Büşra Sanay bugün işten çıkarıldı. Sanay, CNN Türk'te Hafta sonu Güne Merhaba programını sunmaktaydı.

Doğan Medya'dan Demirören'e geçen CNN Türk'te işten çıkarmalar devam ediyor. Medyablok'ta yer alan habere göre; CNN Türk'te uzun yıllardır çalışan Büşra Sanay bugün işten çıkarıldı.

Sanay'ın işten çıkarılma gerekçesi ise öğrenilemedi.

Büşra Sanay Kimdir?
Büşra Sanay 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul'da Liseyi tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. 

Selçuk Üniversitesi bünyesinde yerel yayın yapan ÜnTv'de sinema programı hazırlayarak sunmaya başladı.

Okulun ikinci yılında muhabirlik yapmaya Başlayan Sanay gündüzleri muhabirlik yaptı akşamları derslerine girerek geceleri haber bülteni sunarak günlerini tamamladı. 

Büşra Sanay Kariyeri ve Edebi Yönü
Büşra Sanay okul dönemi stajını da CNN Türk ve Cumhuriyet gazetesinde yapmıştır. CNN Türk'te Hafta sonu Güne Merhaba programını sunmaktadır.

 Yazarın hobileri arasında fotoğraf çekme ve yazı yazmak vardır. Türkiye'nin geçmişinde yaşananları araştırmayı ve okumayı oldukça sevmektedir.

Ülkemizin kanayan yarası olan Ensest gerçeğini cesur bir şekilde kaleme alarak Kardeşini Doğurmak isimli eseri ile sunmuştur.

Gazeteci kimliği ve mesleğinde yaşadığı olayları, araştırmaları sonucunda kam oyuna sunduğu kitabı çok satanlar listelerinde yerini almıştır. 

Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde spikerlik, sunuculuk eğitimlerinden faydalanmıştır. 

CNN Türk'te ünlü ekran yüzü ile yollar ayrıldı - Resim : 1