''Çukur''da tepki çeken sahne için özür !

''Çukur''da tepki çeken sahne için özür !
Güncelleme:

İzleyicilerin sevilen dizisi "Çukur"da olay yaratan komiser-trafik polisi sahnesi için özür geldi.

Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisinin son bölümündeki 'komiser-trafik polisi' sahnesi olay olmuştu. Alperen Duymaz'ın hayat verdiği 'Komiser Emrah' karakteri, daha önce Kars Digor'a göndermekle tehdit ettiği polis memurundan bu kez özür diledi.

'Çukur'un 17'inci bölümünde, diziye yeni dahil olan 'Emrah Komiser'in, kendisini durduran trafik polisine "Haritadan yer seç" demesi izleyicinin büyük tepkisini çekti. Ay Yapım, yayınladığı sahne ile özür diledii

TRAFİK POLİSİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

'Çukur' 18'inci bölümde; 'Emrah Amir' aracıyla kendisini durduran trafik polisinin yanına gitti ve özür diledi. Kendisinin de 3 yıl Digor'da görev yaptığını belirten Emrah Amir, "Senden özür dilerim. Eşeklik ettim. Beni affet, Digor dünyanın en güzel yeridir. Koysalar seni oraya bir daha gelmek istemezsin" ifadelerini kullandı.

"HARİTADAN YER SEÇ"

Komiser Emrah, kullandığı lüks araçla trafikte tehlikeli hareketler yapıp sürekli makas atıyordu. Bir trafik polisi, ceza yazmak için kendisini durdurdu. Buna çok sinirlenen Emrah, Türkiye haritası açtı ve polis memurunu, Kars Digor'a göndereceğini söyleyerek azarladı.