Demirkol: Beşiktaş şampiyonluk adayı !

Demirkol: Beşiktaş şampiyonluk adayı !
Güncelleme:

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Süper Lig'in en büyük şampiyonluk adayının Beşiktaş olduğunu söyledi.

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"Fabri tuttu, Tolgay çözdü, Talisca dağıttı, Babel de bitirdi. Quaresma'yı hiç oynatmadılar. Bu da önemli bir mesaj. Quaresma'yı rakip oynatmazken Beşiktaş başka bir hücum planı buldu ve işi bitirdiler. Bu Beşiktaş adına güzel. "

"Göztepe açısından bakacak olursak; eksikleri olmasa iş değişik olabilirdi. İkinci yarı Sabri ileri çıkınca Babel oraları çok iyi değerlendirdi. Babel de Şenol hocanın ustalık işlerinden biri olarak tarihe yazıldı. Kariyerini başında ondan beklenenleri hiç gerçekleştirememişti. Liverpool'da maç maç yapsada böyle uzun süre yapamıyordu ama Şenol hocayla yaptı. İlginç bir durum. Nebil ile konuşuyoruz Fellaini gelse olur mu? Şu an Beşiktaş'ın aradığı oyuncu değil. Beşijtaş'ta nasıl bir performans verir? Onu bilemiyorsun her şey olabilir. Bu sene gerçi biraz ıska var. Lens'te ıska var, Medel tam olmadı, Negredo bence oluyor. Negredo, Cenk'in yerine o düzenin yerine üst üste üç maç oynasa bence düzeltebilir işi. Orada bir problem yok. Dün de iki dakikalığına oyuna girdi asist yaptı gol olmasada. "

"Beşiktaş sağ kanatını kullanamayınca oyunları soldan çözmeye çalıştı. Öyle olunca da mecburen Quaresma içeri girdi. Biraz Monaco maçının devamı gibi oldu. Ama yine de bir şey çıkmadı. Göztepe neyi iyi yaptı dersen; Quaresma'yı durdurma açısından gayet iyiydi diyebilirim. Kriz zamanında da aynı şeyi söylüyordum 4 maçlık kazanamama durumunda da. Şu anda bir numara Beşiktaş. Galatasaray puan olarak önde kabul. Hakkaten heyecan verici oyunda oynuyorlar ama yeni bir takım, derinliği yok kadronun. Dolayısıyla halen Beşiktaş bir numaralı şampiyonluk adayı."

"Yönetim konuşmadığı için mecburen biz konuşuyoruz. Bu konuşmama hali doğru değil. Fenerbahçe ile "her şeyi biz biliriz, ben bilirim siz karışmayın" bu demek bu sessizlik. Öyleyse yapacak bir şey yok. Artık tribüne gidecek adam kalmayacak. Gitmiyor millet. Fenerbahçe basketbol taraftarlığı diye bir şey çıktı herkes oraya gidiyor. Önceden herkes efes maçına giderdi ya artık oraya döndü o iş.  Aykut Kocaman "ben basın toplantısında hiç kimseyle görüşmedim" dedi basın toplantısında. Taraftarlar iki gündür bekliyor. Takımın hocası kim? Mehmet Topal kadro da mı, kadro için demi? Herkesi ilgilendiren bir konuda kapalı olmak ne bileyim. Böyle olmaz, artık değişsin bu lütfen. "

Ajansspor