Diego Costa takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Diego Costa takım arkadaşlarıyla vedalaştı
Güncelleme:

Beşiktaş taraftarlarının sosyal medyada yoğun baskı uyguladığı golcü futbolcu Diego Costa'nın transferinde sıcak saatler yaşanıyor.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde son dönemde ismi geçen yıldız golcü Diego Costa için siyah beyazlı taraftarların heyecanı giderek arttı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Pepe'nin imza töreninde "Forvet transferi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." açıklamasının ardından gündeme gelen Diego Costa, Chelsea'den ayrılıyor.  

Beşiktaş'ta Diego Costa transfer iddiası

Beşiktaş'ta forvet transferi için son günlerde Diego Costa'nın ismi taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Ancak ada basınında Chelsea'den ayrılacak olan yıldız futbolcunun yeniden Atletico Madrid'e döneceği konuşulurken, Beşiktaş taraftarları ise Pepe'de olduğu gibi Diego Costa'nın da instagram hesabına akın ederek yıldız golcünün paylaşımlarının altını "Come To Beşiktaş" yazılarıyla doldurdu. 
 
Diego Costa Chelsea'den ayrılıyor

Öte yandan Diego Costa transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Chelsea'den ayrılacak yıldız futbolcunun takım arkadaşlarıyla bile vedalaştığı öğrenildi. Henüz resmi olarak açıklanmasa da Ada basınında Diego Costa'nın Atletico Madrid'e geri döneceğine kesin gözüyle bakılıyor.

FutbolArena