Dilara Gönder NTV'den ayrıldı

Dilara Gönder NTV'den ayrıldı

NTV'de sunuculuk yapan Dilara Gönder, kanalla yollarını ayırdı.

5 yılı aşkın süredir NTV'de görev alan spiker Dilara Gönder kanalla yollarını ayırdı.

Başarılı sunucu 5,5 yıldır çalıştığı Doğuş Grubu'ndan ayrıldığını kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

NTV'DEN GİTME VAKTİ

Gönder mesajında, 'NTV'den gitme vakti. Beraber çalıştğım tüm arkadaşlarıma ve tüm Doğuş Grubuna bana kattıkları için çok teşekkür ederim. Yollarımız açık olsun' yazdı.

DİLARA GÖNDER KİMDİR?

Dilara Gönder, 17 Haziran 1983 tarihinde Almanya, Herrenberg’de doğdu. Babasının işleri sebebiyle 5 yaşına kadar Almanya'da kalan Dilara Gönder daha sonra ailesi ile birlikte İzmir'e taşındı.
İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Ardından İstanbul Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nü bitirdi. Çocukluğundan itibaren; tenis, atletizm, hentbol ve çeşitli kış sporları ile uğraştı. Solfej dersleri alan Dilara Gönder, keman çalıyor, resim yapıyor aynı zamanda Lisanslı atletizmci ve masa tenisi sporcusudur.

FBTV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2005′in sonunda haber okudu. 2007 yılına kadar FBTV'de çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı.

Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması’na okul radyosunda yayımlanan "Dinle Bul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

Sonra da TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu.