Dilipak'tan Paris'teki yürüyüş için şok sözler !

Dilipak'tan Paris'teki yürüyüş için şok sözler !

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Davutoğlu'nun da katıldığı Paris'teki yürüyüşle ilgili sert sözler sarf etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı Fransa'daki saldırılara tepki yürüyüşü için Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan zehir zemberek sözler geldi. Dilipak, "O yürüyüşe katılanlar timsah gözyaşı dökenlerdir. Melek kılığına girmiş şeytanlardır" dedi.

Kanal A Haber Bülteni'nde Tuğba Dalkılıç'a konuk olan Abdurahman Dilipak, sosyal paylaşım sitesi Facebook'un 'Fransa Kork' başlıklı yazısını eleştirmesine tepki gösterdi.

Dilipak Fransa'da liderlerinde katıldığı büyük yürüyüş için ise şaşırtan ifadeler kullandı. Hatırlanacağı gibi o yürüyüşe Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılmıştı. Dilipak yürüyüşe katılanlar için şu sözleri sarfetti;

-"Batı'nın demokrasiden ve insan haklarından ne anladığını görmüş olduk. Onlara göre bu kavramlar yalnızca kendileri için geçerlidir. O yürüyüşte Sisi de olmalıydı. O yürüyüşe katılanlar timsah gözyaşı dökenlerdir. Melek kılığına girmiş şeytanlardır. Yaşasaydı Ariel Şaron da katılırdı o yürüyüşe."

DAVUTOĞLU KATILMAYABİLİRDİ

Yürüyüşe katılanlara "melek kılığına girmiş şeytanlar" diyen Dilipak, Davutoğlu'nun katılmasıyla ilgili olarak ise tutarsız sözler sarfetti. Dilipak şöyle dedi;

-"Ahmet Davutoğlu o yürüyüşe katılmayabilirdi. Bu da politik bir tercihti. Ama o katılmayı tercih etti. Katılmayıp bir duruş sergileyebilirdi. Katılıp orada söyleyecekleriyle de bir duruş sergileyebilirdi. Kendisi ikinci yolu tercih etti ve gidişinin arkasında durabildi. Söylemleriyle gidişinin içini doldurabildi. Politikacıların tahammül sınırları yüksek olmalıdır. Çünkü attıkları her adımla eleştirilirler. Katıldığı için eleştiriliyor, katılmasaydı da eleştirilirdi."

İSLAMI YOK ETMEK İSTİYORLAR

Batının çöküşe doğru gittiğini savunan Abdurrahman Dilipak, "19'ncu yüzyılda oluşturulan kavramlar 21'nci yüzyıla uymuyor. Batı'nın çöküşü kaçınılmazdır. Ekonomileri dağılıyor, aileleri dağılıyor. Oluşturdukları yapay ideolojiler çöktü. Komünizm çöktü, faşizm çöktü. Dünyayı yönetmek için ortaya attıkları bütün fikirler çöktü. Dünyada yeni bir medeniyet iddiası taşıyan tek oluşum İslam. Bunu yok etmek istiyorlar" iddiasında bulundu.