Domagoj Vida için olay sözler !

Domagoj Vida için olay sözler !
Güncelleme:

Hırvat gazeteci Filip Dujic, Hırvatistan Milli takımı ve Beşiktaş'ın yıldızı Domagoj Vida'nın kariyerinin akılsızlıklarla dolu olduğunu söyledi.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası finalinde Fransa ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ta forma giyen Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida, ülkesine şampiyonluk yaşatmak için sahaya çıkacak. Hollanda’nın ünlü spor sitelerinden NOS, ismi İngiltere Premier Lig ekipleri ile anılan Domagoj Vida’yı Hırvat gazeteci Filip Dujic ile masaya yatırdı. Dünya Kupası’nda sergilediği performans ile dikkat çeken Domagoj Vida’nın Hırvatistan’da popüler bir karakter olduğunu söyleyen Dujic, 29 yaşındaki savunma oyuncusunun kariyerinde sürekli yanlış kararlar verdiğini söyledi.

İngiltere ile oynanan yarı final maçında Harry Kane’i savunan Domagoj Vida’nın başarılı bir oyun ortaya koyduğunun altı çizildi. Dujic, savaşçı ve mücadeleci bir yapısı olduğu belirtilen Domagoj Vida’nın kariyeri boyunca yaptığı seçimler ile ilgili “Domagoj Vida’nın kariyeri akılsızlıklarla doludur. Onun için Hırvatistan’ın Balotelli’si diyebiliriz” dedi.

Domagoj Vida ile ilgili geçmişten bir anı paylaşan Dujic, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Domagoj Vida, yaptıklarının sonucunu tahmin edemeyen basit bir çocuk… Dinamo Zagreb forması giyerken Vrsar ile oynanan kupa maçı öncesi takım otobüsünde bira içmişti. Dönemin Dinamo Zagreb teknik direktörü Ante Cacic, Domagoj Vida’yı takım otobüsünden atıp, kendisine 100 bin Euro para cezası kesmişti. Ama yine de üst düzey bir savunma oyuncusu… Futbolcu olarak biraz hafife alınıyor. Dünya Kupası’nda sergilediği performans Domagoj Vida’nın ne kadar kaliteli bir savunmacı olduğunu gösteriyor.”