Dursun Özbek 'Yılın Fotoğrafı' oylamasına katıldı

Dursun Özbek 'Yılın Fotoğrafı' oylamasına katıldı
Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen 'Yılın Fotoğrafı' oylamasında '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' başlıklı fotoğrafa oy verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.  

AKLI DERBİDE KALDI

Özbek, 0-0 sona eren Fenerbahçe derbisinde hakemin yaralandığı fotoğrafa uzun süre bakması dikkatlerden kaçmadı.

Türk Telekom Stadı'nda oylamaya katılan Dursun Özbek'in haber kategorisindeki tercihi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası tarafında gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni'nde, Elif Öztürk'ün çektiği "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" başlıklı fotoğraf oldu.

Dursun Özbek 'Yılın Fotoğrafı' oylamasına katıldı - Resim : 1

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, yaşam kategorisinde, Zekeriya Karadavut'un, Kırıkkale'de araç çarpması sonucu arka ayakları tutmayan ve bir vatandaşın yürüyebilmesi için pazar arabasının tekerleklerini kullanarak yürüteç yaptığı sokak köpeği "Kostak"ın, Ankara'daki tedavisinin ardından profesyonel bir yürütece kavuşmasını konu alan, "Kostak, profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" başlıklı eserini seçti. 

Dursun Özbek 'Yılın Fotoğrafı' oylamasına katıldı - Resim : 2

Başkan Özbek, spor kategorisinde ise Mustafa Yalçın'ın "Ramil altına koştu" başlıklı fotoğrafını tercih etti. Özbek'in beğendiği bu karede, Dünya Atletizm Şampiyonası erkekler 200 metre finalinde yarışan milli atlet Ramil Guliyev'in, altın madalya kazanma sevinci yer alıyor.

Oylamaya katılan eserleri inceleyen Özbek, fotoğrafları beğendiğini dile getirdi.

Dursun Özbek 'Yılın Fotoğrafı' oylamasına katıldı - Resim : 3

AA