Dursun Özbek’ten Lucescu yalanlaması

Dursun Özbek’ten Lucescu yalanlaması
Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mircea Lucescu ile görüştükleri iddiasına ve Fernando Muslera'nın ayrılacağı dedikodularına da yanıt verdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımdan ayrılan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder hakkında açıklamalarda bulunurken kaleci Fernando Muslera ile teknik direktör Igor Tudor için basında yer alan ayrılık iddialarını yanıtladı.

Yeni transfer Mariano’nun imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, Sneijder’in ayrılığının Mayıs ayında konuşulduğunu dile getirdi.

Öte yandan teknik direktör Igor Tudor’un yerine Mircea Lucescu ile görüştükleri iddiasına yanıt veren Özbek, “Lucescu ile bir görüşmemiz olmadı. Teknik direktör arayışında değiliz” ifadelerini kullandı.

Özbek, takımdan ayrılacağı iddia edilen Muslera için de “Muslera’nın takımdan ayrılması söz konusu değil. Kendisi bizim çok güvendiğimiz bir oyuncu. Uzun yıllar bize hizmet edecek” dedi.

İşte Özbek’in açıklamaları;

“Uzun yıllardır birlikte oynayan bir takımımız vardı. Takımı yenileme çalışmalarımız sürüyor. Galatasaray’ın mali yapısını rencide edecek hiçbir yapının içinde değiliz. Bu konuda çok dikkatli davranıyoruz. Wesley Sneijder 4.5 sene bize çok güzel hizmetler verdi. Kendisine bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Mayıs’ta konuşulan ayrılık kararının detayları bu zamana kadar gelmiştir. Hem Sneijder’in hem de kulübün kariyer planları var. G.Saray tarihinde oyuncular misyonlarını tamamlar, hatıraları olur, kariyer planlaması çerçevesinde ayrılık kaçınılmazdır”