Ekrem Açıkel kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Ekrem Açıkel kimdir? Nereli ve kaç yaşında?
Güncelleme:

İktidarı eleştirdiği için TGRT Ana Haber'deki işinden olan Ekrem Açıkel'in yeni kanalı Halk TV oldu. Peki Ekrem Açıkel kimdir? İşte Açıkel hakkında merak edilenler...

İktidara yakın TGRT'de ana haber bültenini sunan ve ekonomiye yönelik eleştirileri nedeniyle kovulan Ekrem Açıkel, Halk TV'ye transfer oldu. Peki Ekrem Açıkel kimdir, nerelidir ve kaç yaşında? İşte Ekrem Açıkel hakkında bilgiler... 

Ekrem Açıkel, 1973 yılında Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Açıkel, 1995 yılında İhlas Haber Ajansı'nda gazetecilik mesleğine başlamıştır.

Daha sonra TGRT Haber ve Kanal D Haber'de görev yapmıştır. Kanal D Haber'de 13 yıl görev yapan Açıkel, 2018 yılında TGRT Haber Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlamıştır.

6 Haziran 2010 tarihinde Atv muhabiri Işıl Özdem ile evlenmiştir. Bir kız çocukları bulunmaktadır. 

TGRT'DEN KOVULDU

Ekrem Açıkel, iktidara yakınlığıyla bilinen TGRT Ana Haber'deki ekonomi eleştirileri nedeniyle işten çıkarılmıştı. Açıkel'in yeni kanalı belli oldu. 

HALK TV'YE GEÇTİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Açıkel, şu ifadeleri kullandı: "Dostlar, güzel bir haberim var “Ne zaman döneceksin?” Hep sordunuz. Vuslat Artık Halk TV ailesindeyim. Yarın saat 13’te ilk bülten için “vira bismillah” diyeceğim. Bana kucak açan Halk TV yönetimine teşekkür ederim. Ahlâklı hakikate hürmet eden halk haberciliğine devam…"

Ekrem Açıkel