Elazığ Valiliği'nden Serdar Akinan hakkında suç duyurusu

Elazığ Valiliği'nden Serdar Akinan hakkında suç duyurusu
Güncelleme:

Elazığ Valiliği, "enkaz altındaki bir vatandaşın Erdoğan'la aynı kareye sokulabilmesi için 1 saat bekletildiğini" iddia eden gazeteci Serdar Akinan hakkında suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı.

Elazığ Valiliği'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Enkazda kalan insanları kurtarmak için canları pahasına çalışan kurtarma ekiplerinin morallerini bozmak için yaptığı insanlık dışı yalan haberi sebebiyle, Elazığ Valiliğimizce Serdar Akinan hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Serdar Akinan, odatv'de enkaz altındaki bir vatandaşın Erdoğan'la aynı kareye sokulabilmesi için 1 saat bekletildiğini iddia etti.

 LEYLA ŞAHİN USTA CEVAP VERDİ

Akinan'ın akıllara zarar iddiasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta sosyal medya hesabından cevap verdi. Usta yaptığı paylaşımda ''Sn. Cumhurbaşkanımız ile enkaz bölgesindeydik.İnceleme yaparken depremzede vatandaşlarımızla ilgilenirken o an haber geldi ve hep birlikte oraya yönelip çıkarılmasını bekledik.Bu dediğiniz gibi iftiradır ve ayıptır.Kimse merak etmesin tüm imkanlarımızla oradayız'' ifadelerini kullandı.