Fenerbahçe'den çılgın operasyon ! 350 milyon TL...

Fenerbahçe'den çılgın operasyon ! 350 milyon TL...
Güncelleme:

Hisse fiyatlarını 1 TL'den 5 TL'ye çıkarma kararı alan Fenerbahçe, hissedarları da onaylarsa bu hamleyle kasasına 353 milyon TL koyacak.

Fenerbahçe 28 milyon 280 bin TL olan sermayesine 70 milyon 700 bin TL ekleyerek sermaye artırımına gitti ve hisse fiyatını 1 TL'den 5 TL'ye çıkartma kararı aldı. KAP'a açıklama yapan sarı lacivertliler SPK'nın da onaylaması ile hissedarlarına çağrıda bulunacak ve artırıma katılmalarını isteyecek.

Her hissedar bu artırıma katılırsa kulübün de koyacağı para ile Fenerbahçe kasasına toplam 353 milyon TL para girecek. Eğer hissedarlar bu çağrıya uymazlarsa hisseler sarı lacivertli kulübe geri dönecek.

Sermaye artırımına sarı lacivertli kulüp ise yaklaşık 235 milyon TL para koyacak. Bu parayı başkan Ali Koç kongre öncesi Fenerbahçe Kulübü'ne hibe olarak kendisinin koyacağını belirtmişti. Böylece sarı lacivertlilerin başkanı kongre öncesi söz verdiği gibi hatırı sayılır bir parayı kulübe hibe olarak sokmuş olacak. Sermaye Piyasası Kurulu'nun onaylaması durumunda sarı lacivertliler ekonomik anlamda da derin bir nefes almış olacaklar.

"BU SEZONDAN KEYİF ALMAYA BAKIN"

Fenerbahçe'nin dünkü antrenmanına milli takım izninde bulunan neustadter, Mehmet Topal, Şener, Hasan Ali, Dirar ve Kameni ile sözleşmesi biten volkan Demirel katılmadı. Teknik direktör Phillip Cocu antrenman öncesi basın mensuplarına "Çok sık görüşeceğiz. Bu sezondan keyif almaya bakın. Fenerbahçe ile iyi bir sezon geçirmek için her şeyi yapacağız" dedi.

KADIKÖY'DE KOMBİNE ÇILGINLIĞI!

Fenerbahçe'de kongre üyelerine yönelik öncelikli kombine satışları başladı. Sabah erken saatlerden itibaren stat gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşurken şimdiye kadar yaklaşık 20 bin kombinenin satıldığı öğrenildi. Genel satışlar 3 Temmuz'da başlayacak.

Hürriyet