Galatasaray'dan 'Kebapçı Selahattin' açıklaması !

Galatasaray'dan 'Kebapçı Selahattin' açıklaması !
Güncelleme:

Fatih Terim'le arasında meydana gelen kavgayla gündeme gelen ve Galatasaray'a üye olan Selahattin Aydoğdu için sarı kırmızılı kulüpten açıklama geldi.

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim hakkındaki açıklamaları nedeniyle Selahattin Aydoğdu’nun sarı-kırmızılı kulübün genel kurul üyeliğinden tedbirli olarak ihracı için gerekli düzenlemelerin yapılacağını bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu yedek üyesi Selahattin Aydoğdu isimli şahsın bugün bazı medya organlarına teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim hakkında yapmış olduğu sorumsuz ve küstahça açıklamaları esefle ve şiddetle kınıyoruz.” denildi.

Açıklamada, Selahattin Aydoğdu’nun genel kurul üyeliğinden tedbirli olarak ihracı ve ihraç kararı alınıncaya kadar kulübün tesislerine alınmaması için gerekli düzenlemelerin yapılacağı kaydedildi.

Fatih Terim, Türkiye Futbol Direktörü olduğu dönemde İzmir’in Çeşme ilçesinde Selahattin Aydoğdu ile gerginlik yaşamış ve olay yargıya intikal etmişti.

Aynı zamanda TFF de Aydoğdu’nun sözleri hakkında bir açıklama yayınladı. İşte TFF.org’da yer alan ifadeler:

“TFF Yedek Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Aydoğdu’nun bugün bazı medya organlarına sorumsuzca yapmış olduğu açıklamaları üzüntüyle karşıladık ve hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz.

Özellikle konuyla ilgili hukuki süreç devam ederken yapılan bu uygunsuz açıklamaların Türkiye Futbol Federasyonu’nu kesinlikle bağlamadığını önemle ifade etmek isteriz.

Türkiye Futbol Federasyonu ile hiçbir şekilde bağdaşmayan bu tutum ve davranışları, Federasyonumuz bünyesinde görmek istemediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Türkiye Futbol Federasyonu”