A Haber ve Sabah'ın Güldür Güldür Show haberi olay oldu !

A Haber ve Sabah'ın Güldür Güldür Show haberi olay oldu !
Güncelleme:

Son bölümünde hükümete yakın medyada yer alan haber başlıklarını "ti"ye alan Güldür Güldür Show ekibi ile ilgili olarak Sabah gazetesinin sosyal medyadaki paylaşımı olay oldu.

Ekranların sevilerek izlenen komedi/şov programı Güldür Güldür Show'un "Gazetecilik nedir" sorusuyla başlayan skeçte, hükümet medyasının "kriz, işsizlik, eğitim ve sel felaketi" gibi konularında attıkları başlıklar komik bir dille eleştirilmişti.

Skeçte, "Ekmeğe yüzde 20 zam geldi" konusuna, "Obeziteye tokat, halkımız ekmek yiyemediği için yaza fit vücutlarıyla merhaba diyecek" başlığı, "İşsizlik oranı açıklandı, işsizlik yüzde 10" konusuna ise, "Çalışma oranı yüzde 90" haber başlığı önerilmiş ve hükümete yakın medyanın "müjde" başlıklı haberlerine gönderme yapılmıştı.

Ancak Güldür Güldür Show'un bu skeçine önce hükümete yakınlığıyla bilinen A Haber televizyon kanalı ardından da Sabah gazetesi çok sert tepki gösterdi.

A Haber skeci "Seçimlere günler kala mizahla algı operasyonu" olarak yorumlarken Sabah gazetesinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda da Güldür Güldür Show'un skeci için “Seçime bir haftadan az bir süre kala toplum mühendisleri yine devrede! Bir televizyon kanalında yayınlanan Güldür Güldür isimli programda yaklaşan 31 Mart seçimleri hedefe alınarak yapılan algı operasyonu tepki çekti” ifadeleri yer aldı.

A Haber ve Sabah'ın Güldür Güldür Show haberi olay oldu ! - Resim : 1