Fatih Altaylı: Nazifoğlu suç işliyor

Fatih Altaylı: Nazifoğlu suç işliyor
Güncelleme:

Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı köşesinde Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun kendisi hakkında sözlerine cevap verdi.

Fatih Altaylı, Levent Nazifoğlu'nun suç işlediğini belirtti ve ekledi: "Sportif AŞ’ye yönetici yapılan biri, televizyona çıkıp yalan yanlış rakamlar veremez. 'Başkan cebinden 120 milyon TL koydu' diyorsa bu para nerede? SPK bunu sorar. 'Serdar Aziz’i 2 milyona aldım' deyip, SPK’ya ‘4’ diye bildiriyorsan SPK bu farkı sorar."

 - Pazartesi akşamı Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu size çok ağır hakaretler etti. Yanıtınız var mı?

- Adını ağzıma almaktan bile imtina ettiğim bu kişiyi ciddiye almam mümkün değil. Programı izlemedim ama dava konusu yapmak ve diğer işlemleri yapmak için bandını aldırdım. Benimle ilgili söylediklerine yanıt bile vermeyi zül addederim. Su içer gibi yalan söyleyen biriyle ve bu seviyedeki bir varlıkla muhatap olunmaz. Çok çirkin bir sohbete Galatasaray’ı ve eski yöneticilerini soktu. Siz de bilirsiniz ki, biz bu arkadaşlarımla, dostlarımla 20 yıldır buluşuruz, yemek yeriz her hafta. Faruk Süren’le konuşmuş da, benim için bilmem ne demiş. Faruk Başkan benim için her şeyi söyleme hakkına sahiptir. Ama şunu bilin ki, Faruk Süren bir gün bile bu kişi ile konuşmamıştır. Muhatap alacağı bir seviye değildir çünkü. Vahim olan benimle ilgili söyledikleri değil. Vahim olan kulüple ilgili söyledikleri... Bu kişi bir Sportif AŞ yöneticisi. Seçimle gelmedi ama başkan Özbek atadı bunu. Ve programda söyledikleri ile Sportif AŞ’nin SPK’ya ve KAP’a yaptığı bildirimler çelişkili.

MAHKEMEDE ANLATIR ARTIK BU PALAVRALARI

Bu önemli bir suç! Yatırımcıyı yanıltıyor. Birinden biri yalan. Bu çok ciddi bir suçtur. SPK’nın inceleme yapması lazım bu kişi hakkında. Ben kendi adıma SPK’ya suç duyurusunda bulunacağım. Diyor ki, “Başkan cebinden 120 milyon TL koydu.” Ben de soruyorum bu para şirket kayıtlarında görünüyor mu? Ben göremedim. Burası dingonun ahırı değil, halka açık bir şirket. Bu sözlerin bir sorumluluğu var. Koyulduysa nerede, koyulmadıysa niye böyle bir şey söyleniyor. Spekülatif amaçlı mı? Diyor ki, “Ben Serdar Aziz’e 2 milyon ödedim” Ama KAP’a 4 milyon bildirilmiş. KAP’a yalan mı söylendi? 2 milyon nereye gitti. Bursa açıklasın kaç para almış? Bunlar hep suç. Cehalet, paçalarından akıyordu söylenenlerin. “Ünal Aysal 1 milyar dolarlık halka açılma yaptı” falan gibi saçma sapan, ipe sapa gelmez şeyler söyledi. Dursun Özbek bu seviyeyi Galatasaray’a taşıdığı için utanç duymalı ve gereğini yapmalı. O kişinin diğer söylemleri ile ilgili dava yoluna gidiyorum. Mahkemede anlatır artık bu palavraları. Bu arada o programla ilgili Sinan Engin’e teşekkür ediyorum. Galatasaray’ın bugünkü yönetimi de bu seviyedeki konuşmaları kendine yakıştırıyorsa bu kişi ile yola devam etsin.