Fehmi Koru, Akif Beki'ye meydan okudu

Fehmi Koru, Akif Beki'ye meydan okudu
Güncelleme:

Fehmi Koru'dan Akif Beki'ye: Kaçmıyorum, üstelik meydan da okuyorum.

Gazeteci Fehmi Koru, kendisini sosya medyadan yüklenen kişilere karşı savunan Hürriyet yazarı Akif Beki'nin yazısını hatırlatarak "Kaçmıyorum, üstelik meydan da okuyorum: Sizler neden artık yanımda değilsiniz?" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

"Birileri beni rahatsız edeceğini düşündükleri her türlü küfür ve tezviratı sosyal medyayı kullanarak üzerime boca ediyorlar" diyen Koru, "Akif Beki de referandum konusundaki yazılarım üzerine o birilerinin sosyal medya bombardımanından etkilenmiş olmalı ki, dün, 'Koşun muhafızlar Fehmi Abi kaçıyor' başlıklı bir yazı yazdı. Ben kaçmıyorum, hatta yerimden milim kıpırdamıyorum, ancak birlikte yola çıktığımız kişilerin savrulmalarını izlemek de ızdırap verici" diye yazdı.

Akif Beki dünkü yazısında şöyle yazmıştı:

"Değil mi ki tereddüt belirtmiş, endişe göstermiş; bittabii sinsi ve hain ‘Evet’çi olacak Fehmi Koru. Artık sandıkta ‘Evet’ dese bile çok geç, oyu kendine mal edilmeyip kolpacıların hanesine yazılacak, nimetinden ‘Evet’çi görünüp hayır veren dümenciler faydalanacak. Referandumun askıya alınmasını içinden geçtiği gibi teklif etmiş, ne sinsi ne aldatıcı bir cüret... Hür fikrin fedaisi düşünce muhafızı komutanları durur mu! ‘Tutun’ diye bağıracaklar tabii, ‘Kaçıyor kaçıyor, yakalayın muhafızlar...’ Cezası, milli iradeden derhal kovulmak."