Galatasaray'ın ödülü İHA'ya gitti

Galatasaray'ın ödülü İHA'ya gitti
Güncelleme:

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen 'Sarı Kırmızı Kareler' fotoğraf yarışmasının birincilik ödülünü İHA foto muhabiri Mehmet Şirin Topaloğlu aldı.

Sarı Kırmızı Kareler fotoğraf yarışmasının ödül töreni bugün Türk Telekom Arena Denizbank Lounge'de gerçekleştirildi. Bu sene Doğa Sigorta'nın sponsorluğunda gerçekleşen fotoğraf yarışmasına basın yayın sektörüne hizmet veren 21 foto muhabiri katıldı.

Ödül törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Metin Öztürk, Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, dernek yöneticileri, üyeleri ve basın mensupları iştirak etti.


Yarışmada İhlas Haber Ajansı (İHA) foto muhabiri Mehmet Topaloğlu birinci olurken, Eser Erenler ikinci, Adem Kabayel ise üçüncü sırayı aldı. Cem Akyüz, Vedat Danacı, Fatih Erdoğdu, Eser Erenler, Gökhan Kılınçer, Cengiz Malgır, Vedat Yangın, Hüseyin Yavuz ve Galatasaray Media Team’den Ali Kemertaş ile Salim Tolan mansiyon ödülünün sahibi oldular.

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar 2017 yılı için bastırılacak 1905 GSYİAD takviminde yer alacak.