Nagehan Alçı'dan Ekrem İmamoğlu'na tebrik

Nagehan Alçı'dan Ekrem İmamoğlu'na tebrik
Güncelleme:

Habertürk internet sitesi yazarı Nagehan Alçı, İstanbul'da yaşanan depremin ardından haber kanalları ve yetkilileri değerlendirdiği yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tam not verdi.

Nagehan Alçı, bugünkü "Depremden değil, panikten korkun!" başlıklı yazısında, depremle ilgili kanallardaki programları değerlendirdi. 

"Genel olarak televizyonların performansı -hiç kusura bakmasınlar- berbattı! " diyen Alçı yazısında birçok gazeteci, uzman ve siyasetçiyi eleştirirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için sarfettiği sözlerle dikkat çekti.

Dünkü canlı yayın performansı için "arada polemiğe girdiğimiz, birbirimize karşı sert sözler sarf ettiğimiz olmuştur ama hakkını vereyim" diyerek Fatih Altaylı'yı tebrik eden Alçı, aynı zamanda Prof. Dr. Celal Şengör'e "Biz bilimin önünde boynumuzu büküyoruz. Sizden talimat almaya hazırız" diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da açık açık tebrik etti.

Alçı "Ekrem İmamoğlu’nun Celal Şengör’e “Biz bilimin önünde boynumuzu büküyoruz. Sizden talimat almaya hazırız” demesi büyük bir olgunluk ve özgüvene işaret ediyor. Tebrik ederim!" ifadelerini kullandı.

Alçı ayrıca "Artık deprem konusunda gerçek bilim insanları konuşsun, şarlatanlar değil! Ve siyasetçiler de onların önderliğinde yol alsın…" dedi.

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamı için...