Ömer Turan yine gözaltına alındı

Ömer Turan yine gözaltına alındı
Güncelleme:

AK Parti Hükümeti'ne yakınlığıyla bilinen televizyon yorumcusu ve yazar Ömer Turan, yine gözaltına alındı.

Turan, ifade vermeye gittiği karakolda, başka bir davada vermediği ifadeden dolayı hakkında yakalama kararı çıkarıldığını kaydetti.

MÜSLÜMAN OLMANIN BEDELİNİ ÖDÜYORMUŞ

Gözaltına alındığını kişisel Twitter hesabından duyuran Turan, şu ifadeleri kullandı:

Yine gözaltına alındım. Hakaret ve iftira davasından dolayı, sanırım başka şehirdeki davada ifade vermediğim için yine gözaltına alındım. Yeter ya. Bıktım artık. Fetö ile mücadele et dediler, bizde ediyoruz, anamdan emdigim süt burnumdan geldi. Disiplin cezası bile almamış adamım.

Erdoğanı savunduğum için başka bir şehirde bana hakaret davası açılıyor, orada ifade vermediğim için zorla getirilme kararı çıkarılıyor, apar topar gözaltına alındım yine. Şu an karakola götürülüyorum. Vallahi bıktım billahi bıktım. Bana yapılan fetö'cülere yapılmıyor.

Müslüman Türk olmanın Bedelini ödüyorum. Bu ülkenin asıl zencileri Müslüman Türklerdir. Hayatında disiplin cezası bile almamış adamın, Türk devletini, Türk milletini savunduğum için şimdi karakollardan çıkamıyorum.

OCAK AYINDA DA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Ömer Turan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yönelik açıklamaları nedeniyle "hakaret" ve "iftira" ettiği gerekçesiyle bu yılın Ocak ayında da gözaltına alınmıştı.