Son yazısı olay olmuştu ! Milliyet'te ayrılık

Son yazısı olay olmuştu ! Milliyet'te ayrılık
Güncelleme:

Milliyet gazetesinde dün yayınlanan köşe yazısı gündeme bomba gibi düşen Gökçer Tahincioğlu Milliyet gazetesinden ayrıldığını açıkladı.

Dün yayınlanan 'Açık mektup: Ben affetmiyorum' yazısıyla gündemi sarsan Gökçer Tahincioğlu, bu sabah Milliyet'ten ayrıldığını duyurdu.

Tahincioğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada "Kendi isteğimle ayrılıyorum" ifadesini kullandı.

Tahincioğlu dün yayınlanan "Açık mektup: Ben affetmiyorum" başlıklı yazısıyla gündeme damgasını vurmuştu. Tahincioğlu dün MHP’nin TBMM’ye sunduğu af teklifiyle ilgili olarak kaleme aldığı yazısında daha önce hiç paylaşmadığı bir olaydan bahsetmişti.

Tahincioğlu, ablasının 58 yerinden bıçaklanarak, 3 aylık bebeğinin yanında, üç beş tane çeyrek altın için hırsızlar tarafından öldürülmesini anlatmıştı.

"AFFETMİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, hükümete ve muhalefete seslenen Tahincioğlu, "Yüksek siyaset gereği, 'tartıştığınız' 'ceza indirimi' ya da 'af'"ın acı ve adaletsizlik hissi verdiğini ifade etmişti.

"'Kader mahkûmu' dediğiniz insanlar yanlışlıkla suç işlemiş değiller" diyen Tahincioğlu, "Bu kişiler yeni suçlar işlemeleri için yeniden salınacaklar" dedi. Tahincioğlu, "Cezaevleri çok mu dolu? Bir slogan, imza, mesaj, itiraz, açıklama nedeniyle hapsedilenleri bırakın. Düşüncesi nedeniyle tutuklananları" diye de eklemişti.
 

Seçiniz...