Tolga Tanış görevinden alındı

Tolga Tanış görevinden alındı
Güncelleme:

Hürriyet gazetesinin Washington Temsilcisi Tolga Tanış görevinden alındı.

Son günlerde Fethullah Gülen cemaatine yönelik operasyonlarda üst düzey isimleri gözaltına alınan Doğan medyasının öne çıkan yayın organı Hürriyet'te Tolga Tanış'ın görevine son verildi.

7 yıldır Hürriyet'in temsilciliğini yapan Tolga Tanış'ın yerine Cansu Çamlıbel'in bu görevi sürdüreceği belirtildi.
T24'ten Ali Aslangül'ün haberine göre, Tolga Tanış, İstanbul'a dönüş yaparak yine Doğan Medya Grubu'nda çalışmaya devam edecek.
Tolga Tanış, geçtiğimiz aralık ayındaki bir yazısında, Türkiye'de kullanımı yasak olan ve patlayıcı yapımında kullanılan potasyum nitratların IŞİD'e satıldığını aktarmıştı. Bu yazısını ardından Tanış, yandaş medya ve yazarlar tarafından hedef gösterilmişti.

CEM KÜÇÜK'TEN AYDIN DOĞAN'A TEBRİK!


İktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük ise Tolga Tanış'ın görevine son verilmesine ilişkin olarak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aydın Doğan,Tolga Tanış'ı görevden aldı ve Washington temsilciliğine Cansu Çamlıbel'i getirdi. Kendisini tebrik ederim. Ben eğriye eğri doğruya doğru derim.Karanlık ilişkilere giren Tolga Tanış'ın görevinden alınması isabetli karardır. Bravo Aydın Bey. Cansu Çamlıbel'i çoğu zaman röportajları sebebiyle yayınlarımda takdir ettim. Yeni görevinde başarılar dilerim. Fakat Cansu Çamlıbel unutmamalı ki, Tolga gibi Türkiye-Karşıtı angajmanlara girerse aynı akıbet kendisi için de olur" ifadelerini kullandı" dedi.