TRT'de sosyal medya programı başlıyor.

TRT'de sosyal medya programı başlıyor.
Güncelleme:

'Dijital Bakış' programı TRT Türk ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Sosyal medya ve dijital dünyaya ışık tutmayı hedefleyen 'Dijital Bakış' programı TRT Türk ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Programın ilk bölümü 31 Ağustos’ta yayınlanacak. Mesut Karakaş’ın yapımcılığı ve sunuculuğunu yapacağı programın ilk ünlü konuğu ise Prof. Dr. Can Bilgili.

20 dakika sürecek olan programda haftanın gelişmeleri, dijital dünyadaki son yenilikler ve her programda sosyal medyanın farklı bir yönü ele alınacak. İzleyiciler de program süresince twitter üzerinden yollayacakları sorularla programa katılabilecekler.

31 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 21:00’de yayın hayatına başlayacak olan Dijital Bakış’ın ilk programında ‘sosyal medya nedir, nasıl ortaya çıktı’ gibi sorular yanıtlanacak ve ilk programın ünlü konuğuyla iletişim dünyasında geçmişten bugüne neler değişti, hangi yenilikler nasıl bir sosyal dönüşüme neden oldu gibi konular ele alınacak. 

‘Dijital Bakış’  programının ilerleyen bölümlerinde ise sosyal medya ve insan psikolojisi, sosyal medyada ünlü olmak, sosyal medya-aşk ve özel hayat ilişkileri gibi Türkiye’de sosyal medya ve dijital teknolojilerin toplum ve birey üzerindeki etkilerini ele alan konular irdelenecek.

Program, her Cumartesi saat 21:00-21:30 arasında yayınlanacak.

\"\"