Gökhan Gönül tweeti olay yarattı

Gökhan Gönül tweeti olay yarattı
Güncelleme:

Fenerbahçeliliğiyle bilinen Altan Tanrıkulu'nun, Gökhan Gönül'ün kendi kalesine attığı gol sonrası attığı tweet sosyal medyayı salladı.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Gönül, Kasımpaşa maçında şanssız bir an yaşadı. 31 yaşındaki sağ bek Kasımpaşa atağında rakip takım futbolcularından önce topa vurup uzaklaştırmak isterken kendi kalesine gol attı.

Bu golün ardından sosyal medyada başarılı futbolcuyla ilgili olarak bir çok tweet atıldı. Bunların en dikkati çekeni ise Fenerbahçeliliğiyle bilinen Altan Tanrıkulu'nun mesajıydı. Tanrıkulu attığı mesajda "Gökhan Gönül Süper Lig'deki son 5 golünün 3'ünü Beşiktaş ağlarına gönderdi" diye yazdı.

Bu mesaj kısa süre içerisinde yüzlerce retweet ve beğeni aldı;

screenshot_1-013.jpg

Gökhan Gönül'ün Süper Lig'de attığı son goller

Gökhan Gönül, 2011-2012 sezonunda İstanbul Büyükşehir'e gol atmış ve bu gol milli oyuncunun o sezondaki tek golü olmuştu. Başarılı sağ bek, 2012-2013 sezonunda Şükrü Saracoğlu'nda oynanan mücadelede ise Beşiktaş ağlarına 2 gol atmıştı. Milli futbolcu aynı sezon içerisinde Trabzonspor'a da 1 gol atma başarısı gösterdi.O sezonu 3 golle tamamlayan futbolcu 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında gol atamamıştı.

Yeni Şafak