Gomis dedikoduları bitirdi !

Gomis dedikoduları bitirdi !
Güncelleme:

Uzun süredir medyada çeşitli haberlere konu olan Galatasaraylı Gomis, bir paylaşımda bulunarak dedikodulara son verdi.

Gomis, ücret artışı talep ettiği, gerçekleşmemesi halinde de ayrılmak isteyeceği yönünde çıkan haberlere twitter hesabından yanıt verdi. Başarılı golcünün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu ülkede olduğum her gün için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. 32 yaşındaki Fransız forvetin bu paylaşımı, “Galatasaray’da kalıyor” şeklinde yorumlandı. 

TERİM TOPLANTI YAPTI 

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’in de Gomis ile bir toplantı yaptığı öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcının oyuncusuna “Sen bu takımın önemli bir parçasısın. Bu uzun periyotta sana daha çok ihtiyacım var. Artık takımın başarısı için konsantre olman gerekiyor. Geçtiğimiz sezonki performansın üzerine çıkmalısın” diyerek uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezonun gol kralı Gomis, bu toplantıda hocası Fatih Terim’e elinden geleni yapacağının sözünü de verdiği belirtildi.  

'SORUNLARI ÇÖZMEK BİZİM GÖREVİMİZ'

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu ile ilgili çözülmesi gereken konuları konuştuklarını ifade eden Başkan Uysal, “İstanbul ile ilgili sorunları çözmek görevimiz” dedi.

Akşam