Habertürk'te Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu krizi

Habertürk'te Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu krizi
Güncelleme:

Türkiye nefesini tuttu pazar günü gerçekleşecek Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayınını beklerken Habertürk'te Fatih Altaylı, dün köşesinden "canlı yayını yayınlamayalım" diyen Sevilay Yılman'a yanıt verdi.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Millet İttifakı'nın CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile  Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Binali Yıldırım'ın canlı yayında bir araya gelecekleri programla ilgili değerlendirmelerde bulunmuş ve "Habertürk TV olarak bu canlı yayını yayınlamayalım" demişti.

Fatih Altaylı, programı yayınlayacaklarını köşesinden duyurarak, "Bak Sevilay kardeş, bu meslekte egolarımızı bastırmayı öğrenmeliyiz." dedi. 

Altaylı Sevilay Yılmaz'a da yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:

Bu arada Sevilay Yılman da kızmış çok ve saydırmış, “Biz bu tartışmayı yayınlamayalım” demiş.

“Fikri ortaya atan Habertürk ve Didem Arslan’dı, bu yayının İsmail Küçükkaya’ya yaptırılması Habertürk ve Didem’e haksızlık. Biz bunu yayınlamayalım” diyor.

Bak Sevilay kardeş, bu meslekte egolarımızı bastırmayı öğrenmeliyiz.

Evet bize bir haksızlık yapılmış olabilir.

Ama bize haksızlık yapıldığına inanıyoruz diye bizim de Habertürk izleyen ve Habertürk’ü son aylarda haber kanalları arasında zirveye taşıyan izleyicilerimize haksızlık yapma hakkımız yok.

Onlar bu tartışmayı izlemek istiyorsa, biz de yayınlarız.

Ve yayınlayacağız da!
 

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamı için...