Ünlü dizinin yıldızı açıkladı: ''Beklediğinize değecek''

Ünlü dizinin yıldızı açıkladı: ''Beklediğinize değecek''
Güncelleme:

Fİnal sezonu 2019'da yayınlanacak olan Game Of Thrones'un seyircilerini heyecanlandıran açıklama "Khaalesi" karakterine hayat veren Emilia Clarke'dan geldi.

Final sezonu 2019'da yayınlanacak olan 'Game of Thrones'un seyircileri, bu kadar ara verilmesine tepki göstermişti. Dizide 'Khaalesi' karakterine hayat veren Emilia Clarke, "Beklediğinize değecek. Senaryoyu okuyunca resmen büyülendim" dedi

 Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi bulunan 'Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Emilia Clarke, dizinin final sezonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde final sezonunun 2019'da yayınlanacağı açıklanan dizi hakkında şunları söyledi:

"2019'a kadar beklediğinize kesinlikle değecek. Bu hem dizi ekibi hem de izleyiciler için zor süreç. Son sezonun senaryosunu okudum. Öyle büyülendim ki bir an önce evden çıkmak istedim. Üç saat sonra geri döndüğümde hala okuduklarımı sindirememiş ve onların etkisinden çıkamamıştım."

Emilia Clarke, fenomen dizinin bitmesine gerçekten hazır olup olmadığı sorulduğunda, "Bilmiyorum, kimsenin hazır olup olmadığını bilmiyorum, televizyon dünyasının da buna hazır olduğundan emin değilim" yorumunu yaptı.