İşte Neymar'ın ayrılmasına sebeo olan görüntü

İşte Neymar'ın ayrılmasına sebeo olan görüntü
Güncelleme:

İspanyol basını Neymar'ın Barcelona'dan ayrılma kararının arkasında Messi'nin bu görüntüsünün yattığını öne sürüyor.

Mart ayında Barcelona sadece Şampiyonlar Ligi’nin değil futbol tarihinin en inanılmaz geri dönüşlerinden birine imza attı. İlk maçı PSG karşısında 4-0 kaybeden Barcelona rövanşı 6-1 kazanarak imkansızı başarmıştı. Neymar tarihi maçta 89, 91. dakikalarda attığı goller ve 90+5’teki asistiyle maçın kahramanı olmuştu.

Ancak ertesi gün maçın viral olan görünütüsü Messi’ye ‘mesih’ benzetmesi yapılan o meşhur fotoğraftı. Kare Barça’nın resmi Twitter hesabından şehrin reklam panolarına kadar zaferin sembolü haline geldi.

İspanyol basını bu olayın Neymar’ın ‘Artık yeter’ dediği an olduğunu iddia ediyor. Neymar’ın bir futbolcu için ‘harikalar diyarı’ olan Barcelona’dan ayrılma kararını sorgulayan El Pais, Neymar’ın kariyerinin en muhteşem performansını sergilediği gecede yine Messi’nin konuşulmasından rahatsız olduğunu belirtiyor.

Ama olan oldu. 25 yaşında, kariyerinin yükselişinde olan yıldız futbolcu, artık tarihe nasıl geçeceğini belirleyecek olan Dünya Kupası arifesinde ilginin odağı olacağı bir kulüpte top koşturacak. 5 ay önce hayallerini yıktığı PSG’nin en büyük hayalini gerçekleştirerek.