İşte tarihi canlı yayının reyting sonuçları! Kazanan kanal belli oldu

İşte tarihi canlı yayının reyting sonuçları! Kazanan kanal belli oldu
Güncelleme:

Dün akşam Türkiye'yi ekranları başına kilitleyen Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayını ortak canlı yayınla tüm televizyon kanallarında yayınlanmıştı. Gecenin reyting sonuçları geldi. İşte ortak yayının kazanantelevizyon kanalı.

23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Türkiye dün akşam tarihi bir gece yaşadı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu ortak canlı yayında karşı karşıya geldi.

Nefeslerin tutulduğu ortak canlı yayını Türkiye'deki tüm televizyon kanalları da canlı olarak yayınladı. Peki dün gecenin reytinglerinde kazanan kanal da belli oldu.

Reyting sonuçlarına göre gecenin galibi ne Binali Yıldırım ne de Ekrem İmamoğlu, gecenin asıl galibi Fox TV oldu.

Dün gecenin reyting tablosuna damgasını vuran FOX TV tarihi canlı yayın ile ilgili 4 faarklı programla ilk 4'e yerleşti.

İşte dün gecenin reyting sonuçları:

İşte tarihi canlı yayının reyting sonuçları! Kazanan kanal belli oldu - Resim : 1

AB Reyting sonuçları: Tarihi buluşma 1.sırada, Tarihi buluşma öncesi 2.sırada,Gülbin Tosun ile Fox ana haber hafta sonu 3.sırada

TOTAL reyting sonuçları:Tarihi buluşma 1.sırada, Tarihi buluşma öncesi 2.sırada,Gülbin Tosun ile Fox ana haber hafta sonu 3.sırada

ABC1 Reyting sonuçları: Tarihi buluşma 1.sırada, Tarihi buluşma öncesi 2.sırada,Gülbin Tosun ile Fox ana haber hafta sonu 3.sırada

Seçiniz...