Kayyum'un atadığı yönetmen istifa mi etti ?

Kayyum'un atadığı yönetmen istifa mi etti ?

Koza Holding ve şirketlerine getirilen kayyumların getirdiği genel yayın yönetmeni H. Yahya Şekerci'nin sosyal medya paylaşımları herkesi şaşırttı.

Koza Holding ve bünyesindeki şirket yönetimlerine atanan kayyum tarafından Millet Gazetesi'ne Genel Yayın Yönetmeni olarak atanan H.Yahya Şekerci'nin istifa ettiği söylentisi çıktı. Ancak daha sonra Şekerci'nin sosyal medya hesabının ele geçirildiği anlaşıldı. 

Bazı internet sitelerinin Şekerci'nin istifa ettiğine dair haberlerinin gerçek olmadığı ortaya çıktı. Şekerci'nin twitter hesabının hacklendiği anlaşıldı. Şekerci, yaklaşık 12 saat önce attığı son tweetinde de "Facebook ve mail hesaplarıma erişim sağlayamıyorum" yazmıştı. 

Hürriyet'in haberine göre Şekerci'nin Twitter hesabının ele geçirilmesinin ardından, 'İstifa Açıklamam', başlığı altında "Bu istifa mesleki ve kültürel çevremde gördüğüm insanlık dışı, İslam dışı hoyratlıklarla, iğrenç hakaret ve saldırılarla, hukuksuz cebri ve keyfi uygulamalarla göreve getirilişim karşısında yaşadığım hezeyanların vicdani muhakemelerden mağlup çıkışıma paralel olarak adım adım... " yazıldı.